Om os

- Langtids golf på Solkysten / Golf rejser til Spanien

OM OS

West and Friends Golf er startet af Lars West, som i 2010 introducerede langtidsophold på den spanske solkyst.

 

På det tidspunkt var begrebet langtidsophold et ukendt begreb hos de spanske golfklubber, men Lars fik ideen til konceptet og fik gennem sit store engagement en række golfklubber til at introducere månedlige medlemskaber. Lars indførte ligeledes at der er danske medarbejdere til stede døgnet rundt til at servicere vores gæster.

 

Vores koncept går i al sin enkelhed ud på at kombinere langtidsophold - golf - og et socialt netværk fra første dag. Ingen behøver derfor at mangle selskab under deres ophold.

 

At bo godt under et månedlangt ophold er i vores øjne et must og det er årsagen til at vores lejligheder er udvalgt efter nogle helt specifikke krav.

 

Som den eneste tur operatør kan vi fra vores privatlejede lejligheder i Estepona by garantere: Havudsigt – syd- eller vestvendte terrasser – gåafstand fra restauranter og inkøbsmuligheder – sikrede parkeringsmuligheder – europæisk indrettede lejligheder med vaske- og opvaskemaskiner og alt hvad der i øvrigt hører til i en moderne lejlighed.

 

De golfbaner der er tilknyttet vores koncept er glimrende til alle handicaps, også de lidt højere af slagsen. Og så kan man spille golf lige så meget man vil under opholdet. På visse baner er der dog begrænsninger.

 

Som ekstra services arrangerer vi gerne leje af bil eller golfudstyr gennem velrenommeret firma. Alt vi behøver, er ankomst- og afrejse tid, så klarer vi resten. Har I lyst til at komme igen, kan vi, efter aftale, tilbyde at opbevare nogle af de ting I ikke tager med frem og tilbage.

 

Solen og i særdeleshed lyset i de mørke måneder er væsentlige årsager til at mange nordboer drager sydover og spiller golf. Hvorfor ikke nyde golfen sammen med ligesindede og eventuelt få nye bekendtskaber. West and Friends Golf er meget andet end golf. Man bliver lidt 'Friends' med West and Friends Golf.

 

Prøv os og bliv en af de over 90 % der kommer igen år efter år.

 

Kontakt

 

West and Friends Golf

Marina Bay

Av. del Carmen 45

E 29680 Estepona

 

 

 

Tlf.. +34 655 200 195

Mail: lars@westandfriends.com

Følg os på Facebook

Quicklinks

Om os

Kontakt os

 

© 2015 westandfriends.com - All rights reserved West and Friends Golf

website powered by: erlingcarstenjebe@gmail.com