Long Stay Golf

- Langtids golf på Solkysten / Golf rejser til Spanien

LANGTIDSOPHOLD MED GOLF

Vi kalder også vores pakker for længere ophold for Livsstilsophold. De er designet til de gæster, der gerne vil væk fra den mørke og kolde nordiske vinter, for at nyde lyset og varmen på Costa del Sol. Opholdet er som regel på en måned eller mere.

 

Sæsonen består af oktober/november, hvor man forlænger sommeren; januar/februar, hvor man kan nyde mere lys og varme end vinteren hjemme og marts/april, hvor man tager forskud på forår og sommer. Så der er mange gode og forskellige grunde til at vælge longstay ophold.

 

Vores gæster får deres egen lejlighed, der altid er udvalgt og godkendt af West and Friends, samt golf på en eller flere af vores udvalgte golfbaner. Endvidere får de en dansk repræsentant, som er kontaktperson under hele opholdet.

 

I hele sæsonen arrangerer vi mange sociale aktiviteter, man kan deltage i. Blandt andet kan nævnes ugentlige fællestræninger med PGA uddannet træner, golfturneringer og fællesmiddage med West and Friends medarbejder team og andre gæster. Men det er ikke begrænset hertil. Der er altid noget spændende og socialt, man kan deltage i.

 

West and Friends er stedet, hvor man møder nye venner og får uforglemmelige oplevelser.

 

Hovedpunkter for jer som gæster hos West and Friends Golf:

 

1. Til stede

 

Vi tager imod vores gæster og vi tager os af jer under hele opholdet.

 

2. Golf

 

Vælg mellem mange forskellige baner. Vi har valgt baner som vi kender, selv har spillet og som vores gæster nyder at spille. Der er baner af forskellig standard, som alle har noget at byde på for spillere på alle niveauer.

 

3. Golftræning

 

Under opholdet vil jeres dedikerede golftræner tilbyde fællestræning og individuel vejledning 1 gang om ugen. Dette er gratis for alle vores gæster

 

4. Socialt samvær

 

Det handler om, at et ophold hos West and Friends er stedet hvor mennesker mødes. Vores gæster, der vender tilbage år efter år, hygger sig sammen og opbygger ofte livslange venskaber. Vores aktiviteter er blandt andet rammen for dette.

 

5. Indkvartering

 

Vi har et stort udvalg af lejligheder, som alle er udvalgt og godkendt af West and Friends. Uanset om I foretrækker kysten, byliv eller fordelene ved at bo på resort, kan vi tilbyde lejligheder af høj kvalitet. Vi kan endda tilbyde lejligheder med plads til overnattende gæster.

 

6. En fyldt kalender

 

Som nævnt inviteres I til at deltage i træning, middage, turneringer m.m. Det er naturligvis helt op til jer selv, hvor meget I ønsker at deltage i, men en ting er sikkert - I behøver ikke at kede jer.

 

Kontakt

 

West and Friends Golf

Marina Bay

Av. del Carmen 45

E 29680 Estepona

 

 

 

Tlf.. +34 655 200 195

Mail: lars@westandfriends.com

Følg os på Facebook

Quicklinks

Om os

Kontakt os

 

© 2015 westandfriends.com - All rights reserved West and Friends Golf

website powered by: erlingcarstenjebe@gmail.com