Estepona by

- Langtids golf på Solkysten / Golf rejser til Spanien

Estepona by

Estepona – andalusisk ferieby med et moderne twist

Beliggenhed

Estepona ligger 75 km. fra Malaga Lufthavn, har 66.000 indbyggere, er på 137 km2 og ligger med Gilbratar klippen i ”baghaven”, som danner en smuk baggrund, ved solnedgang.

Klima og indbyggere

Estepona har et inbyggertal på mere end 60.000. Byen nyder godt af et behageligt mikroklima med 325 dage med sol om året og en gennemsnitstemperatur på 18,5 grader.

Beskrivelse

Estepona er en af de få byer på Costa del Sol, der har formået, at beholde sin oprindelige charme og karakter, og der ikke er blevet ødelagt, for at tilgodese turisternes krav. Omgivet af Sierra Bermeja bjergene i nord og Middelhavet i syd er Estepona en travl turistby, som har bibeholdt sin originale fiskerby charme.

Den gamle by

De sidste par år, har den gamle bydel, gennemgået en omfattende restaurering, og er derved blevet en af de smukkeste på Kysten. Et hav af blomster på husenes mure, gør billedet pittoresk og utroligt smukt. Det hvidvaskede bycentrum har brostens gader og en autentisk andalusisk atmosfære. Besøg monumenter, billedskønne torve og moderne tyrefægtning og slap herefter af i en af de mange tapas barer i byen.

Marina og strande

Estepona har en smukt beliggende lystbådehavn, med masser af restauranter og cafeer hvor, der serveres frisk fisk, skaldyr og middelhavsmad. Hver søndag afholdes det berømte gademarked.

Estepona har gode strande som strækker sig 21 km op langs kysten. Vælg imellem familiestrand eller nudiststrand, de typiske strandbarer eller de lidt finere restauranter.

Luksus ferieby og golf

Estepona har på det seneste fået flere højtstående feriecentre med luksus faciliteter og mange verdenskendte golfbaner med de fineste anlæg og søer.

Selwo

Mens du er her er Selwo et besøg værd. Safari parken tiltrækker mere end fire millioner besøgende om året. Her kan du se mere end 2.000 dyr fra hele verden, som lever i halvvilde omgivelser.

Et besøg værd

Hvis du vil nyde en typisk andalusisk by med moderne turistfaciliteter er Estepona helt sikkert et feriebesøg værd.

 

 

se video her

Kontakt

 

West and Friends Golf

Marina Bay

Av. del Carmen 45

E 29680 Estepona

 

 

 

Tlf.. +34 655 200 195

Mail: lars@westandfriends.com

Følg os på Facebook

Quicklinks

Om os

Kontakt os

 

© 2015 westandfriends.com - All rights reserved West and Friends Golf

website powered by: erlingcarstenjebe@gmail.com