Marina Golf

- Langtids golf på Solkysten / Golf rejser til Spanien

MARINA GOLF

Marina Golf Mojacar åbnede i foråret 2000 og er beliggende i det berømte turistområde Mojacar, som er en ekstraordinær Andalusisk perle på Almeria’s kyst og endnu ikke er blevet så kendt blandt de skandinaviske golfere. Desuden er området kendt for at være et af de områder, hvor det regner mindst.

 

Det er en af de mest attraktive golfbaner i området, designet af Ramón Espinosa, hvis filosofi var at kombinere de flade områder med de mest bjergrige landskaber på et relativt lille område.

 

Banen er 5231 meter lang og er velegnet til de fleste golfspillere. Den har 9 huller, som spilles tæt på stranden med fantastisk havudsigt, mens de resterende 9 huller spilles med udsigt til bjerge og en hvid landsby i bjerglandskabet.

 

Der er nogle spektakulære ”tee outs” med gode fairways og tre søer strategisk godt placeret, der gør at spillet bliver meget mere interessant.

 

Banen har gennemgået store forbedringer gennem det sidste år, et perfekt sted at spille golf tæt ved havet med en fantastisk udsigt hele banen rundt.

Kontakt

 

West and Friends Golf

Marina Bay

Av. del Carmen 45

E 29680 Estepona

 

 

 

Tlf.. +34 655 200 195

Mail: lars@westandfriends.com

Følg os på Facebook

Quicklinks

Om os

Kontakt os

 

© 2015 westandfriends.com - All rights reserved West and Friends Golf

website powered by: erlingcarstenjebe@gmail.com